Huidverbetering

Ontdek hier onze huidverbeterende behandelingen.

Pro Power Peel

Een Pro Power Peel is een ideale behandeling voor veel verschillende huidzorgen variërend van het verminderen van tekenen van huidveroudering en hyperpigmentatie, het verbeteren van de huidtextuur en hydrateren van de huid

Microneedling

Microneedling is een nieuwe techniek waarbij fijne naaldjes de lederhuid of dermis net genoeg verwonden om de vrijmaking van groeifactoren te bewerkstelligen. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, waardoor de huid sterker, weerbaarder, egaler van kleur en dikker wordt.

Nanoneedling

Nanoneedling wordt gebruikt met dezelfde pen als microneedling, maar de punt is anders. Een nanonaald bevat honderden kleine siliconenkegels die dunner zijn dan een haarlok. Het product kan dieper doordringen. 

Het resultaat is een stralende, volle en gehydrateerde huid onmiddellijk daarna en behoudt zijn gloed gedurende weken daarna.

Hydrodermabrasie / Microdermabrasie

Hydro Dermabrasie is een behandeling die de huid intensief gaat opfrissen en verzorgen. Dode huidschilfers en talg worden verwijderd waardoor zelfs hardnekkige comedonen aangepakt kunnen worden. De behandeling is pijnloos en de huid ziet er weer onmiddellijk fris en stralend uit.

Laat je verwennen
in ons salon

Scroll naar boven