Overige behandelingen

Ontdek hier ons aanbod.

MedCos IPL SHR HighEnergy

Met de MedCos IPL stand worden korte en krachtige lichtflitsen afgegeven op de huid. Van deze energie wordt met een lichtfiltering een spectrum geselecteerd om zodoende een locatie effectief te kunnen behandelen. Bij ontharen is het doel om de energie via het aanwezige pigment in de haarwortel te verwarmen tot 70 graden. Deze wordt zodoende effectief geraakt en vernietigd.

Waar IPL geheel op het pigment (melanine) werkt, doet de MedCos SHR dit slechts deels voor 50%. Door de zogenoemde “In- Motion Technologie”, word de huid en het haarzakje langzaam opgewarmd.

Manicure

Manicure houdt in: hand en nagel verzorging. De natuurlijke nagels worden grondig gereinigd door middel van een bad en de nagelriemen worden verzorgd en in goede conditie gebracht. Ook worden de natuurlijke nagels weer netjes in vorm gevijld. Als afwerking worden de nagels gelakt met een nagelverharder en worden de nagelriemen in gemasseerd met nagelriemolie. U krijgt meteen ook advies over de verzorging voor thuis want dat is ook heel belangrijk. 

Pedicure

Een basis voetbehandeling bestaat uit:
  • de verzorging van nagels en nagelomgeving (nagelwallen)
  • het verwijderen van overtollig eelt
  • het verwijderen van verschillende soorten likdoorns (eeltpit / eksteroog)
  • de behandeling van kloven en eeltranden
  • de behandeling van schimmel nagels en ingroeiende nagels
De behandeling wordt afgesloten met een korte massage
pedicure

Ontharingen

Ontharen met Brazilian filmhars is zacht en weinig pijnlijk. Je kan de harde hars op alle gevoelige zones aanbrengen en door de kortere trekkracht is deze methode van ontharen ook een heel stuk minder pijnlijk. 

Wimperlifting

Wimperlifting is een behandeling van uw eigen wimpers. De wimpers worden op een speciale manier gelift. Op deze wijze kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij wordt een wimperkrultang overbodig. Wimperlifting is de nieuwste techniek in de beauty branche en is toepasbaar op alle wimpers, op zowel korte als lange wimpers. Met deze techniek lijkt het alsof de natuurlijke wimpers langer zijn waardoor u een wijder ogende en meer sprekende blik krijgt.

Laat je verwennen
in ons salon

Scroll naar boven