Gelaatsverzorgingen

Ontdek hier onze gelaatsverzorgingen.

Dermalogica Skin

Naarmate we ouder worden gaat er van alles veranderen in ons lichaam, dus ook in onze huid. De ouder wordende huid kan te maken krijgen met rimpels, huidverslapping, pigmentvlekken, droogte, slechte doorbloeding, couperose en/of rocacea. Onze stofwisseling en onze celvernieuwing vertragen. Het verouderingsproces kunnen we niet tegenhouden. Wel kunnen we het vertragen door de huid te blijven stimuleren en te voorzien van de juiste bouwstoffen.

Thalgo Skin

Voor iedere huid- en lichaamsconditie en huidtype biedt THALGO het juiste antwoord voor optimale verzorging. De actieve bestanddelen uit de zee, geconcentreerd in de kern van hoogwaardige formules verstevigen en herstructureren de huid.

Anti-age verzorging

De huid van je nek is erg dun, delicaat en bevat minder collageen dan de huid van je gezicht. Daarnaast vergeten de meeste mensen om de nek in hun huidverzorging op te nemen.
Het kan zeker helpen om dit gebied gespecialiseerde zorg te geven zodat het halsgebied er gladder, strakker en egaler uit gaat zien.

Klassieke verzorging

Zorg voor uw huid en uw innerlijke gezondheid! Dankzij ons assortiment huidverbeterende gelaatsbehandelingen kunnen wij u van binnen en van buiten laten stralen.

Laat je verwennen
in ons salon

Scroll naar boven