Pro Power Peel

Krachtige peeling

De Pro Power Peel is Dermalogica’s meest krachtige peeling tot nu toe.
Het pakt huidzorgen zoals fijne lijntjes/ rimpels, pigmentschade, dehydratatie en acne aan.

Wat houdt een Pro Power Peel in?

In de Pro Power Peel werken we met natuurlijke zuren die de bovenste lagen van de huid verwijderen om zo de celdeling en –vernieuwing te stimuleren en verbeteren de textuur en uitstraling van de huid.

We gebruiken verschillende formules met verschillende natuurlijke zuren en hoogactieve ingrediënten die een diep werkend en verbeterend effect op de huid hebben. Deze verschillende formules kunnen we binnen één behandeling toepassen door laag op laag te werken. Hierdoor pakken we in een keer meerdere huidzorgen aan.

Een Pro Power Peel is een ideale behandeling voor veel verschillende huidzorgen variërend van het verminderen van tekenen van huidveroudering en hyperpigmentatie, het verbeteren van de huidtextuur en hydrateren van de huid.

Wat is het resultaat?

De meeste mensen zullen binnen drie behandelingen zichtbare resultaten ervaren, zoals minder rimpels en fijne lijntjes, minder onzuiverheden en een gladdere huidstructuur. De resultaten zijn mede afhankelijk van de huidconditie en met welke regelmaat je de Pro Power peeling ondergaat.

In een Pro Power Peel worden geen extracties (verwijderen onzuiverheden) gedaan. Voor optimaal resultaat adviseren wij een week voor deze behandeling een ProSkin30 behandeling te boeken om je huid grondig te laten reinigen.

Mag ik de Power Pro Peel ondergaan?

Aan de hand van een facemapping huidanalyse kan bepaald worden of jouw huidconditie geschikt is voor de Pro Power Peel. Het voornaamste is dat je huid een gezonde barrière heeft (dus niet bij een extreem vochtarme huid, eczeem of psoriasis) en idealiter voorbereid is met dermalogica exfoliatie behandelingen tijdens eerdere gelaatsverzorgingen. Lees ook onze voorzorgsrichtlijnen hieronder!

Heb je nog nooit een peeling bij ons ondergaan?

Gezien de intensiteit van de Pro Power Peel willen we eerst jouw huid leren kennen en voorbereiden op de Pro Power Peel. Dit betekent dit dat je eerst een ProSkin moet hebben ondergaan ter voorbereiding op de Pro Power Peel.

Pro Power Peel voorzorgrichtlijnen

 • De Pro Power Peel kuurbehandelingen worden uitgevoerd met een tussentijd van 14 dagen.
 • Geen exfoliatie of gebruik van vitamine A (Retinol) bevattende producten gedurende 72 uur voorafgaand aan de peeling tot en met drie dagen erna.
 • De huid extra hydrateren 72 uur voorafgaand aan de Pro Power Peel behandeling.
 • Geen directe blootstelling aan zonlicht 72 uur voorafgaand aan de peeling tot 2-3 weken erna.
 • De gezichtshuid niet (nat) scheren minimaal 24 uur voorafgaand aan de peeling.
 • Niet harsen 72 uur voorafgaand aan de peeling tot het moment dat de tekenen van gevoeligheid van de huid door de Pro Power Peel zijn verdwenen.
 • Geen cosmetische of huidverdunnende behandelingen zoals Laser, IPL, microdermabrasie gedurende twee weken voorafgaand aan de peeling.
 • Geen gebruik van Roaccutane gedurende zes maanden voorafgaand aan de peeling.

Contra-indicaties:

 • Cosmetische/ medische procedures zoals Laser, IPL, microdermabrasie in de afgelopen 2 weken
 • Zwangerschap, borstvoeding
 • Actieve koortsblaasje(s) of andere besmettelijke huidaandoeningen
 • Actieve huidaandoeningen (eczeem, rosacea etc).

Nazorg instructies

Direct na de peeling kan de huid roder en gevoeliger zijn dan normaal. Ook kan deze droog en gespannen aanvoelen. Daarnaast is het mogelijk dat de huid binnen een week gaat schilferen en dat er tijdelijk meer pigmentatie zichtbaar is. Deze symptomen zijn normaal, aangezien de huid een vernieuwingsproces ondergaat. Deze bijwerkingen zullen snel verdwijnen wanneer de juiste nazorg wordt gehanteerd.

Ter bevordering van de resultaten is er een nazorg kit beschikbaar voor € 29,95 wat je & week voor de behandeling en de eerste dagen na de behandeling kunt gebruiken. Daarna kun je weer overstappen op jouw normale huidverzorgingsroutine.

ProSkin Pro Power Peel 30min

Ervaar de kracht van Dermalogica’s Pro Power Peel in slechts 30 minuten. Deze behandeling richt zich op celvernieuwing en pakt huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie aan. Je ervaart direct resultaat en er is minimale hersteltijd nodig! Deze 30 minuten behandeling is de ideale opstap naar de meer uitgebreide en intensievere Pro Power Peel 60.

Dubbele reiniging, Peeling gelaat (1 à 2 lagen max), oog-Pad, Serum, Kalmerende crème, Crème spf50

ProSkin Pro Power Peel 60min

Onze krachtigste peeling ooit. In deze geavanceerde behandeling pakken we o.a. aan huidveroudering, fijne lijntjes en een hyperpigmentatie aan. Door de Pro Power Peel laag op laag toe te passen ervaar je maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau!

Voor optimaal resultaat adviseren wij een serie van 3 tot 6 behandelingen om de 2 á 3 weken.
Boek je je volgende ProSkin Pro Power Peel behandeling binnen 3 weken, dan ontvang op je vervolgbehandeling €7,50 korting (30 min) of €15,- korting (60 min).

Dubbele reiniging, Peeling gelaat & Decolleté (3 lagen), oog-Pad, Serum, Kalmerende crème, Crème spf50

Pro Skin Expert Plus 60 – 70min

Het IonActive™ System is een 60/75 minuten durende treatment, waarin geavanceerde ingrediënten worden gecombineerd met de kracht van aanraking en personalisatie. Deze behandeling maakt het mogelijk om huidverbetering op het hoogste niveau te bieden, doordat de power treatment volledig wordt aangepast aan jouw persoonlijke huidbehoefte. In deze behandeling gaan we dan ook apparatuur inzetten in 2 phases.

Het beste is om al vanaf 30-35 jaar met anti-aging te beginnen! Anti-aging is eigenlijk niet het juiste woord. Ik spreek liever over Healthy Aging.

We willen allemaal graag oud worden, maar dan wel vitaal, fit en met een mooie gezonde stralende huid! Toch? Tijdens de verzorging werken we met intensieve “nieuwe serums” die we inmasseren en brengen vervolgens bovenop het gelaatsmasker aan.

Met de IonActive Power Treatment kan ik verschillende problemen heel doelgericht aanpakken, namelijk:

 • huidveroudering
 • hyperpigmentatie
 • onzuiverheden
 • dehydratatie

Dubbele Reining, Peeling, Verwijderen onzuiverheden Hydro-Dermabrasie, epilaties, Serum insluisen met hydro-dermabrasie, masker, oogmasker, massage decolleté-gelaat, DagSpf-Nacht crème

Neck Fit ” Anti-Age” 20min NIEUW

De huid van je nek is erg dun, delicaat en bevat minder collageen dan de huid van je gezicht. Daarnaast vergeten de meeste mensen om de nek in hun huidverzorging op te nemen. Het kan zeker helpen om dit gebied gespecialiseerde zorg te geven zodat het halsgebied er gladder, strakker en egaler uit gaat zien.

Hydro-dermabrasie 60min NIEUW

Hydro Dermabrasie is een non-invasieve 4 stappen behandeling met meerdere effecten op de huid:

1. Reiniging & Extractie
2. Exfolieren & Peelen
3. Hydrateren & Kalmeren
4. Insluizen & Voeden

Hydro-Dermabrasie is een combinatie van intensieve chemische peeling/exfoliatie , pijnloze sebum/talg extracties, intensieve hydratatie en effectieve insluizing/voeding met actieve werkstoffen. Dit alles gebeurt in één comfortabele pijnloze behandeling met mooie resultaten. De huid ziet er na behandeling weer fris en gezond uit, Hydro-Dermabrasie wordt aangeraden voor algemene huidverbeterende en verjongende huidbehandelingen.

Dubbele Reining (apparatuur), Peeling (apparatuur), Verwijderen onzuiverheden Hydro-Dermabrasie(apparatuur), epilaties, Serum insluisen met hydro-dermabrasie (apparatuur), masker, oogmasker, massage decolleté-gelaat, DagSpf-Nacht crème

Hydro-dermabrasie 30min NIEUW

Bij deze verzorging werken we met een 2 Stappen Behandeling

We gaan het apparaat 2x inzetten, Reining en diepe Peeling om alle onzuiverheden van de T-Zone te zuiveren van Talg/Sebum. Dit is volledig pijnloos, het apparaat gaat alles opzuigen, we gaan niets manueel verwijderen.

Dubbele Reiniging (apparatuur), Peeling, verwijderen onzuiverheden apparatuur

Microneedling 60min NIEUW

Microneedling is een behandelmethode waarbij we met behulp van een speciale naaldtechniek microscopisch kleine gaatjes in de huid maken. Op deze manier zorgen we dat de huid zich gaat herstellen en benutten we het natuurlijke herstelproces. Het lichaam wordt gedwongen om meer collageen in het behandelde gebied aan te maken. Om deze reden wordt dit ook wel Collageen Inductie Therapie genoemd.

Microneedling is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verfraaien zonder de bovenste huidlaag te beschadigen.

Ook zorgen de kanaaltjes ervoor dat er 80% meer productopname plaatsvinden in de huid in plaats van z’n 8%.

Dubbele reiniging, Peeling gelaat (3 Richtingen) BT-Titan, Serum, Kalmerende crème-Gel, Crème spf50

Pro Microneedling 60min NIEUW

De PRO microneedling behandeling is één van de meest populaire gezichtsbehandelingen wereldwijd. Deze behandeling is geschikt voor klanten waarbij de huid gewend is aan actieve behandeling aan de huid. Bij de Pro Microneedling worden de 2 krachtigste behandelingen gecombineerd; de Microneedling en de Pro Power Peel.

De Pro Power Peel is een van de meest krachtige peeling. De Pro Power Peel valt onder de chemische peeling en is een uitstekende behandeloptie voor veel verschillende huiddoelen, varienend van het verminderen van tekenen van huidveroudering, hyperpigmentatie, het verbeteren van de huidstructuur en het hydrateren van de huid.

De PRO Microneedling treatment is slechts minimaal invasief en perfect voor het behandelen van hyperpigmentatie, rimpels en zichtbare poriën. Recente studies tonen aan dat Microneedling de aanmaak van collageen ondersteunt en dat het daarnaast effectief is in het aanpakken van melanocyten, welke melanine overproductie en hyperpigmentatie veroorzaken. Dankzij innovatieve apparatuur met ultra fijne naaldjes, worden minuscule gaatjes in de huid gemaakt. Hierdoor wordt het natuurlijke herstelproces van de huid in gang gezet om nieuwe, gezonde cellen aan te maken. Zo biedt PRO Microneedling zichtbare resultaten in slechts twee weken! Meer info klik hier

Dubbele reiniging, Peeling gelaat & Decolleté (3 lagen), oog-Pad, Serum, Kalmerende crème, Crème spf50

Pro Nano Needling 60-70min NIEUW

De Pro Nano Needling behandeling biedt geavanceerde proffesionele resultaten voor het vervagen van vroegtijdige huidveroudering. Deze 60 minuten treatment gebruikt innovatieve technieken en proffesionele actieve werkstoffen om direct resultaat te geven. Bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het verhelden van de huid en het verzachten van de huidstructuur. De Pro Nano needling is een combinatie van de Pro Power Peel en en het gebruik van een nano cartridge. Meer info klik hier

Skinbar

(± 15 minuten; gratis)

Door plaats te nemen aan onze Skinbar kunt u kennismaken met de producten van Dermalogica. Aan de hand van een huidanalyse laat ik u producten proberen die op dat moment geschikt zijn voor uw huid. Dit geeft u de mogelijkheid om onze producten te ervaren , te ruiken en te voelen. Try before you buy.

 

Laat je verwennen
in ons salon

Scroll naar boven