Nanoneedling

Pro / Nano / MICRONEEDLING BT TITAN

Webeau Instituut maakt gebruik van de bt-titan® microneedling unit, dit is een hoogwaardige microneedling apparaat met 5 verschillende standen en 3 verschillende soorten cartridges. Waaronder de Nano

Waarom Nanoneedling

In de wereld van huidverbetering is het inzetten van Nano microneedling een steeds populairdere techniek. Dit hoogwaardige microneedling apparaat is het meest krachtige microneedling apparaat in de markt.

De mooie resultaten, Geen hersteltijd en minder invasieve behandeling van deze Nano needling therapie in vergelijking met bijvoorbeeld laser, maakt dat onder andere VOGUE magazine het aanprijst als “the next best thing”.

Ook zorgen de kanaaltjes ervoor dat er 40% meer productopname plaatsvinden in de huid in plaats van 5-9%

Huidcondities die baat hebben bij Nano-Needling

 • Acne (niet ontstoken)
 • Littekens
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Verslapping
 • Hyperpigmentatie
 • Grove poriën
 • Ruwe huidtextuur
 • Striae

Deze behandeling is bedoeld voor:

 • Verstevigen van de huid
 • Verminderen van fijne lijntjes en rimpels
 • Collageen en elastine synthese
 • Zichtbare vermindering van littekens

Pro Microneedling

De PRO microneedling behandeling is één van de meest populaire gezichtsbehandelingen wereldwijd. Deze behandeling is geschikt voor klanten waarbij de huid gewend is aan actieve behandeling aan de huid. Bij de Pro Microneedling worden de 2 krachtigste behandelingen gecombineerd; de Microneedling en de Pro Power Peel.

 

De Pro Power Peel is een van de meest krachtige peeling. De Pro Power Peel valt onder de chemische peeling en is een uitstekende behandeloptie voor veel verschillende huiddoelen, varienend van het verminderen van tekenen van huidveroudering, hyperpigmentatie, het verbeteren van de huidstructuur en het hydrateren van de huid.

 

De PRO Microneedling treatment is slechts minimaal invasief en perfect voor het behandelen van hyperpigmentatie, rimpels en zichtbare poriën. Recente studies tonen aan dat Microneedling de aanmaak van collageen ondersteunt en dat het daarnaast effectief is in het aanpakken van melanocyten, welke melanine overproductie en hyperpigmentatie veroorzaken. Dankzij innovatieve apparatuur met ultra fijne naaldjes, worden minuscule gaatjes in de huid gemaakt. Hierdoor wordt het natuurlijke herstelproces van de huid in gang gezet om nieuwe, gezonde cellen aan te maken. Zo biedt PRO Microneedling zichtbare resultaten in slechts twee weken!

Pro Nano Needling

Nanoneedling wordt gebruikt met dezelfde pen als microneedling, maar de punt is anders. Een nanonaald bevat honderden kleine siliconenkegels die dunner zijn dan een haarlok. Ze zien eruit als een klein vierkantje in de wegwerptip. Het werkt op dezelfde mechanische manier als microneedling waarbij de punt op en neer gaat, maar de siliconenkegels werken om de huidcellen te scheiden, zodat het product dieper kan doordringen. Het proces is langzamer, meer als een slingerende ‘s’-methode om de kegeltjes in staat te stellen de huidcellen te scheiden.

 

Het gezicht wordt bewerkt in een methodisch proces dat het gezicht, de hals en decollate in 21 secties verdeelt. Een gericht serum wordt op elke sectie aangebracht voordat nano nodig is en naar het volgende gebied gaat. Daarna wordt een masker aangebracht om de huid te kalmeren en te hydrateren. Het resultaat is een stralende, volle en gehydrateerde huid onmiddellijk daarna en behoudt zijn gloed gedurende weken daarna.

 

De Pro Nano Needling behandeling biedt geavanceerde proffesionele resultaten voor het vervagen van vroegtijdige huidveroudering. Deze 60 minuten treatment gebruikt innovatieve technieken en proffesionele actieve werkstoffen om direct resultaat te geven. Bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het verhelden van de huid en het verzachten van de huidstructuur. De Pro Nano needling is een combinatie van de Pro Power Peel en en het gebruik van een nano cartridge.

In deze verzorging gaganderen we 40% productopname terwijl bij een basis verzorging 5-9%

 

Prijs

Laat je verwennen
in ons salon

Scroll naar boven