Klassieke Verzorging

Dermalogica Klassieke ProSkin Gelaatsverzorging

KLASSIEKE PROSKIN VERZORGING

Zorg voor uw huid en uw innerlijke gezondheid! Dankzij ons assortiment huidverbeterende gelaatsbehandelingen kunnen wij u van binnen en van buiten laten stralen.

Webeau is gespecialiseerd in aangepaste behandelingen voor iedere huidtype en aandoeningen. Huidverberende gelaatsbehandelingen helpen uw huid te beschermen door extra hydratatie die de huid herstellen door middel van gerichte behandelingen, zoals gebrek aan uitstraling, gevoelige huid, fijne lijntjes en rimpels, evenals verlies van stevigheid.

Bekijk ons aanbod van gezichtsbehandelingen of neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Om ons volledige aanbod van behandelingen te bekijken

PROCEDURE

Onze ProSkin Facial begint met een gastevaluatie, zodat Webeau de behoeften, verwachtingen en het huidtype van uw huid begrijpt eveneens aangepaste producten en diensten kan bepalen die het meest ten goede zullen komen. Tijdens deze tijd van overleg kan u speciale verzoeken indienen of vragen stellen.

De ProSkin Verzorging omvat de volgende stappen: Reinigen, Peeling, Verwijderen onzuiverheden, Epilatie, Hydraterende oogmasker & gelaatsmasker, afgestemd dag of nachtcrème.

Tijdens de verzorging zal er ook bij iedere stap een lichte gezichtsmassages gebeuren. Tijdens het 10 min inwerkende masker een nek- en schouder massage.
Dit is een ultieme verzorging voor alle huidtypes- huidcondities, Kortom een ideale start voor een gepersonaliseerd maandelijks huidverzorgingsregime.

STAP 1: REINIGING

De eerste stap in de ProSkin Facial is de PreCleanse, die de normale verontreinigende stoffen en oliën verwijdert waarmee uw huid elke dag in contact komt. Na de PreCleanse nemen we een gepersonaliseerde 2de Reiniger om al dadelijk te werken op de behoefte van de huid, deze Reiniger stimuleert de huid door middel van lichte gezichtsmassage.

STAP 2: Afschilfering

Zodra het gezicht, de hals en het decolletégebied zijn gereinigd gaan we de huid peelen, deze zal 3% dode huidcellen verwijderen om de volgende werkstoffen verder in de huid te laten doordringen.

STAP 3: EXTRACTIE

Na Peeling wordt de huid klaargemaakt voor extractie. Webeau zal een ontsmet hulpmiddel of hun vingers gebruiken om voorzichtig eventuele opbouw in de poriën te reinigen.

STAP 4: BEHANDELING/MASKER

Afhankelijk van het huidtype en de zorgen, wordt een oog-gelaats masker geselecteerd om uw huid te helpen zijn huidverzorgingsdoelen te bereiken. Maak je je bijvoorbeeld zorgen over een droge huid zullen we een zeer hydraterend masker aanbevelen. Terwijl de behandeling of het masker enkele minuten in de huid absorbeert, wordt een nek- en schoudermassage uitgevoerd voor ultieme ontspanning.

STAP 5: hydrateren

De laatste stap van onze ProSkin Facial is het hydrateren van de huid. Na het proces van reiniging en behandeling van de huid, is het cruciaal om de poriën te beschermen tegen verdere verontreinigende stoffen. Afhankelijk van het tijdstip van de dag kiezen we voor een vochtinbrengende crème met SPF om de huid verder te beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon.

STAP 6: NAZORG

Zorgen voor een gezonde huidverzorgingsroutine thuis is cruciaal om de voordelen van regelmatige gezichtsbehandelingen voort te zetten!

Scroll naar boven